Dissabte 8 de març de 2014. Cloenda del curs de Cinema i Teatre (Uned Sènior)

Visita guiada a les entranyes del Liceu, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), al Centre Cultural Arts Santa Mònica i asisstència a l’obra de teatre “L’encarregat” de Harold Pinter.

Una vintena d’alumnes del curs de Cinema i Teatre (1r Quatrimestre 2013-2014) van realitzar una intensiva sortida a Barcelona. La primera visita va ser al Liceu, on una guia especialitzada va mostrar-nos tota la immensitat del teatre per dins: la torre escènica, el Foyer, els camarinos, espais d’assajos, etc. Tot seguit vam dirigir-nos cap al CCCB per visitar l’Arxiu X-cèntric, de cinema de creació. En el mateix centre vam veure l’exposició sobre Salvador Espriu.

Després de dinar varen visitar l’exposició d’en Marcel·lí Antúnez a l’Arts Santa Mònica. I, finalment, van presenciar al Teatre Lliure l’obra de Harold Pinter, “L’encarregat“, dirigida pel gironí Xicu Masó.

Una jornada expecional planificada molt acuradament pel tutor de l’assignatura, Pep Fargas.

GALERIA DE FOTOS