Ja teniu a la vostra disposició el calendari d’exàmens finals en línia amb els dies i hores de cadascuna de les assignatures de Graus i Màsters Oficials corresponents a la convocatòria  de juny de 2020. Una convocatòria, condicionada per la situació socio-sanitària del país provocada por el COVID-19, que ens a obligat a transformar les nostres habituals proves presencials en un sistema d’avaluació no presencial. Per aquesta raó, mitjançant els seus centres tecnològics  i en un temps rècord ha desenvolupat una aplicació pròpia -AvEX- per a la realització síncrona i massiva dels exàmens i ha posat en marxa una sèrie de mesures e iniciatives per assegurar que la qualitat i el rigor que caracteritzen el nostre sistema d’avaluació presencial es traslladi a la comoditat en línia.

Els exàmens finals d’aquelles assignatures finals les quals els equips docents hagin optat per la modalitat en línia es desenvoluparan al llarg de dos setmanes : del 15 al 19 i del 22 al 26 de juny. Els estudiants poden trobar les instruccions per a realitzar els exàmens finals en línia al document d’informació pel estudiant sobre el Sistema d’Evaluación 2020. Convocatòria ordinària de juny de 2020.

En el cas de que a vosaltr@s estudiants us coincideixin en el mateix dia vàries assignatures o tingueu raons laborals, mèdiques o d’un altre tipus, podreu sol.licitar el canvi de setmana d’exàmens mitjançant el procediment habilitat per aquest efecte per Secretaria General. Les peticions, degudament justificades  a través del següent formulari, que trobareu també a la pàgina web Evaluació Uned 2020. El formulari estarà disponible a partir del 8 de maig fins el 31 de maig ambdós  inclosos.

Tos els estudiants poden traslladar les seves necessitats tècniques o de qualsevol altre índole relacionades amb l’avaluació mitjançant qüestionari habilitat dintre del Projecte Uned100% termini obert fins el proper 15 de maig.