A  partir del 25 de maig i fins al 12 de juny podreu accedir a l’aplicació Aula Virtual de Exàmens (Avex) en mode demostració perquè us familiaritzeu amb ella i adquiriu confiança en el seu ús. Us convido a que entreu i practiqueu. Com s’assenyala en el document Informació per a l’estudiant sobre el sistema d’avaluació 2020 és obligatori obtenir un codi d’accés per a la realització dels exàmens finals en línia en l’aplicació (AvEx). Aquest codi ja ho podeu aconseguir. Per fer-ho, heu d’entrar a l’aplicació (AvEx) punxant en www.unedenlinea.es i seguir les instruccions que es detallen en els següents recursos que han estat dissenyats específicament per a vosaltres i que ja teniu a la vostra disposició: AvEx) Manual per a estudiants o al vídeo tutorial Avex Estudiants. Aquest codi d’accés se us sol·licitarà cada vegada que aneu a fer un examen en l’aplicació (AvEx). En el cas que se us oblidés, teniu la possibilitat de recuperar-lo en l’aplicació. Hauríeu obtenir-lo abans de l’inici dels exàmens finals en línia que comencen el 15 de juny.