Ahir es va acordar entre Salut Pública, el Consell Universitari i les Universitats de Catalunya que la docència teòrica (tutories en el nostre cas) es passarà a donar de forma virtual, per tal de minimitzar desplaçaments i risc de contagi entre el col·lectiu universitari.

Des del Centre Associat de UNED Girona aplicarem dita mesura i, de moment, des del dijous 15 d’octubre (inclòs) fins al divendres 30 d’octubre (inclòs també), el que implicarà que les tutories deixaran de ser presencials i seran totalment emeses a través d’AVIP.

Tanmateix, les instal·lacions del Centre Associat romandran obertes per atendre al públic en el servei d’atenció a l’estudiant i la matrícula, amb la obligatorietat de demanar cita prèvia, així com per si algun professor tutor necessita utilitzar les instal·lacions per realitzar les tutories de forma emesa.

Al mateix temps, el centre estarà obert als estudiants que no disposin de mitjans tecnològics per a fer el seguiment de les tutories, i des del centre s’habilitaran ordinadors per a garantir el seguiment de les tutories i les màximes mesures de prevenció.

L’emissió de tutories no és quelcom nou per la UNED, ni per la UNED de Girona, forma part del nostre model des de fa anys. Respondrem de nou al repte per garantir la qualitat del servei que donem i alhora facilitar la reducció de la mobilitat pel bé de la salut de tots. No obstant això, en aquesta situació excepcional, és encara més rellevant que puguem garantir l’emissió de les tutories, per tal de mantenir el servei als estudiants, pel que si observeu qualsevol incidència al respecte, no dubteu en comunicar-ho a direcció i al PAS.

Qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

 

Nota:

El dia 29 d’octubre és NO LECTIU per a les tutories que habitualment es fan a Salt, ja que és festiu.

El dia 30 és lectiu a totes les aules (Salt, Olot, Figueres)