El Centre Associat de la UNED a Salt dona el tret de sortida al curs 2020-21 amb un acte públic en línia que tindrà lloc el dimarts 3 de novembre, a les 19.00 h, i es podrà seguir des del canal UNED, prèvia inscripció gratuïta al correu secretaria@girona.uned.es

El responsable d’inaugurar el nou curs serà Joan Roca amb la conferència “Girona: un conreu de cuina i cultura“. Joan Roca és xef, docent i fundador d’El Celler de Can Roca (tres estrelles Michelin). L’any 2010 va ser nomenat Doctor Honoris Causa per la Universitat de Girona per impulsar la cuina catalana al reconeixement internacional i per contribuir a prestigiar socialment els estudis d’Hostaleria a Catalunya. El setembre passat la Generalitat de Catalunya va concedir als tres germans Roca la Creu de Sant Jordi en reconeixement de la seva tasca en el terreny de la innovació, la formació i la gestió de projectes de responsabilitat social.

El curs s’ha iniciat amb el període de matriculació encara obert, fins al 10 de novembre. L’oferta de la UNED a les comarques gironines és de 28 graus, 11 graus combinats, 79 màsters, el curs d’accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys i els cursos del CUID (Centre d’idiomes de la UNED), amb 16 idiomes diferents.