L’avaluació del mes de febrer de 2021 es farà en línia a través de l’aplicació AvEX (Aula Virtual de Examen). La primera setmana d’exàmens comprèn del 25 al 29 de gener de 2021 i la segona del 8 al 12 de febrer de 2021.

  • Codi d’accés: per poder fer els exàmens és imprescindible disposar del codi d’accés personal que obtindreu des d’ AvEX. Aquest codi és el mateix que el de l’avaluació anterior (curs 2019-2020). Tingueu present que el necessitareu per examinar-vos de totes les assignatures matriculades.
  • Demo: del 10 de desembre de 2020 al 12 de febrer de 2021 podreu accedir al “Modo Demostración” i realitzar exàmens de prova per familiaritzar-vos amb l’avaluació en línia.
  • Assignatures: a dins de l’aplicació trobareu totes les assignatures matriculades del primer quadrimestre o les anuals del primer parcial. En cas de no visualitzar-les, contacteu el Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU).
  • Sistema d’avaluació: l’equip docent de cada assignatura especificarà les característiques de les proves finals (estructura d’examen, puntuació, durada, etc.) als cursos virtuals.
  • Calendari d’exàmens: els estudiants d’Accés s’examinaran durant la setmana del 25 al 29 de gener de 2021. Els estudiants de Grau i Màster s’examinaran en dos grups en funció de la primera lletra del cognom del 25 al 29 de gener i del 8 al 12 de febrer. Amplieu aquesta informació aquí.
  • Canvi de data dels exàmens: en cas de necessitat mèdica, laboral o per coincidència amb altres assignatures podreu tramitar el canvi de dia per a un o més exàmens a través d’aquest formulari. La data límit per enviar la sol.licitud és el 12 de gener de 2021.
  • Projecte 100% UNED: s’adoptaran mesures per adaptar el sistema d’avaluació als estudiants amb discapacitat i/o necessitats especials, estudiants que no disposen dels mitjans tècnics i tecnològics necessaris, estudiants en règim de privació de la llibertat o en  qualsevol altra situació singular de la mateixa naturalesa. ー Si teniu dificultats per a realitzar l’avaluació en línia ompliu aquest formulari abans del 15 de desembre de 2020.

Més recursos:

Checklist per abordar amb èxit l’avaluació amb AvEX

ー Recordeu que podeu consultar tota la informació de l’avaluació ordinària de febrer a l’apartat “Evaluación febrero 2021” que trobareu al vostre perfil-campus d’estudiant, prèvia autenticació.