L’ avaluació del mes de juny de 2021 es farà en línia a través de l’aplicació AvEX (Aula Virtual de Examen). La primera setmana d’exàmens comprèn del 24 al 28 de maig de 2021 i la segona del 7 a l’11 de juny de 2021.

En el cas dels Cursos d’Accés per a majors de 25 i 45 anys i la Prova de Lliure d’Accés, l’avaluació serà presencial durant la setmana 24 al 29 de maig de 2021.

A continuació trobareu alguns punts d’interès sobre els exàmens:

  • Codi d’accés: per poder fer els exàmens és imprescindible disposar del codi d’accés personal que obtindreu des d’AvEX. Aquest codi és el mateix que el de l’avaluació anterior (Gener de 2021). Tingueu present que el necessitareu per examinar-vos de totes les assignatures matriculades.
  • Demo: del 12 d’abril fins l’11 de juny de 2021 podreu accedir al “Modo Demostración” per a realitzar exàmens de prova i familiaritzar-vos amb l’avaluació en línia.
  • Assignatures: a dins de l’aplicació trobareu totes les assignatures matriculades del segon quadrimestre o les anuals. En cas de no visualitzar-les, contacteu el Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU).
  • Sistema d’avaluació: l’equip docent de cada assignatura especificarà les característiques de les proves finals (estructura d’examen, puntuació, durada, etc.) als cursos virtuals.
  • Calendari d’exàmens: els estudiants de Grau i Màster s’examinaran en dos grups en funció de la primera lletra del cognom del 24 al 28 de maig i del 7 al 11 de de juny. Amplieu aquesta informació aquí.
  • Canvi de data dels exàmens: en cas de necessitat mèdica, laboral o per coincidència amb altres assignatures podreu tramitar el canvi de dia per a un o més exàmens a través d’aquest formulariLa data límit per enviar la solicitud és el 12 de maig de 2021.
  • Projecte 100% UNED: s’adoptaran mesures per adaptar el sistema d’avaluació als estudiants amb discapacitat i/o necessitats especials, estudiants que no disposen dels mitjans tècnics i tecnològics necessaris, estudiants en règim de privació de la llibertat o en  qualsevol altra situació singular de la mateixa naturalesa. ー Si teniu dificultats per a realitzar l’avaluació en línia ompliu aquest formulari abans del 12 de maig de 2021.

Més recursos: 
ー Calendari d’exàmens.
ー Checklist per abordar amb èxit l’avaluació amb AvEX.
ー Recordeu que podeu consultar tota la informació de l’avaluació ordinària de juny a l’apartat “Evaluación junio 2021” que trobareu al vostre perfil-campus d’estudiant, prèvia autenticació.