La UNED amplía el termini de matrícula fins al dimarts 8 de novembre per a Graus, Màsters i el Curs d’Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Entre les novetats del proper curs hi ha el nou Grau d’Educació Infantil i el Grau d’Enginyeria de l’Energia que s’impartiran des de les aules de Salt i Olot respectivament.

El Grau d’Educació infantil és una de les ambicions històriques de la UNED que es farà realitat a partir del Curs 2022-2023. Aquesta nova titulació complementarà la oferta de la Facultat d’Educació i servirà per formar a mestres d’infants escolaritzats en l’etapa de 0 a 6 anys.

El Grau d’Enginyeria de l’Energia s’afegeix a l’oferta de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials. És un grau dissenyat per formar els estudiants a fer front als reptes tecnològics en matèria de sostenibilitat, eficiència global, ètica professional i polítiques energètiques d’estalvi i racionalitat en la generació i ús de l’energia.

Per al Curs 2022-2023 la oferta de la UNED a les comarques gironines és de 30 Graus, 11 Graus Combinats, 79 Màsters i el Curs d’Accés a la Universitat

Matrícula i admissió

El procés de matriculació es farà únicament per internet a través daquest enllaç.