Amb aquesta entrada volem donar resposta als principals dubtes del procés d’avaluació del curs acadèmic 2020-21.

  • Quan són els exàmens? Els exàmens del primer quadrimestre són del 25 al 29 de gener de 2021 i del 8 al 12 de febrer de 2021. Els estudiants de Grau i Màster s’avaluaran per grups durant la primera i segona setmana. Els estudiants d’Accés ho faran únicament del 25 al 29 de gener. Per saber el dia i l’hora dels exàmens consulteu aquesta pàgina.
  • A on es faran els exàmens? L’avaluació es farà en línia. La part escrita es farà a través de l’aplicació AvEX (Aula Virtual de Examen). Per poder-vos examinar és imprescindible:
    • Disposar del codi d’accés personal que obtindreu a l’aplicació.
    • Disposar de fotografia en el vostre expedient. Si disposeu de carnet d’estudiant, no cal fotografia. Si no en teniu ni carnet ni fotografia a l’expedient envieu un correu a info@girona.uned.es, amb una fotografia tipus carnet en format .jpg indicant nom, cognoms i DNI.
  • Com em connecto a AvEX? Des de la pàgina d’UNED en línea. També teniu a disposició el document “Mi checklist para los exámenes con AvEX”, una guia fàcil per abordar els exàmens de la UNED en línia.
  • No puc fer els exàmens des de casa. Quines opcions tinc? Si no disposeu dels mitjans tècnics o tecnològics necessaris o la vostra situació particular us impedeix examinar-vos des de casa, truqueu al 972 21 26 00. Des de la UNED Girona es facilitarà una aula equipada amb els mitjans necessaris per a realitzar els exàmens.
  • Què faig si tinc problemes tècnics? Si teniu qualsevol problema tècnic a l’hora de realitzar els exàmens des de casa, poseu-vos en contacte amb el Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU).

Més recursos:

Exámenes en línea. Manual para estudiantes 1.9 (20.11.2020)