Del 5 de juliol al 23 d’octubre s’obre el termini de matrícula per a Graus, Màsters i Microtítols; i del 7 de juliol al 22 d’octubre el del Curs d’Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

A la UNED Girona pots estudiar 30 Graus Universitaris en modalitat semipresencial des de Salt, Olot i Figueres. Totes les nostres titulacions són oficials i no requereixen nota de tall. També t’oferim una àmplia varietat de títols propis, Màsters oficials, Graus Combinats i un Curs d’Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

No saps per on començar? A continuació t’expliquem les principals característiques de cada ensenyament.

  • Graus: els estudis de Grau són el primer cicle universitari i et capaciten per a l’exercici professional. Estan estructurats en 4 cursos amb un total de 240 crèdits de formació teòrica i pràctica. Cadascun està adscrit a la seva branca de coneixement: Arts i Humanitats, Filologia, Ciències de la Salut, Ciències Socials, Ciències Polítiques, Ciències Econòmiques i Empresarials, Educació, Enginyeria i Dret.
  • Graus Combinats: els Graus Combinats permeten obtenir dos títols de grau mitjançant la combinació d’assignatures que permeten el reconeixement de crèdits juntament amb l’adquisició d’entre 42 i 120 ECTS addicionals, segons els graus.
  • Microtítols: els micrograus o microtítols et donen l’opcio d’enfocar-te en aquelles competències que més t’interessen i incloure els crèdits de les assignatures aprovades al teu expedient acadèmic per convalidar-les si finalment et decideixes a estudiar el Grau al qual es vinculen.
  • Curs d’accés per a majors de 25 i 45 anys: si no tens la titulació necessària per matricular-te al Grau que desitges, la UNED ofereix als majors de 25 i 45 anys la possibilitat de realitzar els cursos d’accés a la Universitat.

— Matrícula i admissió

  • Si ets estudiants de primer de Grau, hauras de sol·licitar la teva admissió abans del 21 d’octubre. Per fer-ho hauras d’omplir el formulari que trobareu a la pàgina de la UNED.
  • El procés de matriculació es farà únicament per internet a través d’aquest enllaç.